fredag 21. februar 2014

Porsjonskaker med sjokoladefyll


Du trenger:
100 g romtemperert smør
55 g sukker
1 egg
85 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ss kakaopulver
8 ruter kokesjokolade



Bland sammen alle ingrediensene utenom kokesjokoladen, og visp det sammen til røren er jevn.
Fordel halvparten av røren i åtte muffinsformer, og legg på en bit kokesjokolade.


Fordel resten av røren over sjokoladebiten slik at den blir helt dekket.

Røren min ble veldig lite flytende og var vanskelig å fordele, men da jeg oppdaget
at jeg kun hadde brukt halve mengden med smør, var det kanskje ikke så rart. Bare litt dumt
at jeg oppdaget det da kakene var ferdig stekt, men de var gode likevel.



Stek kakene i ovnen på 200 grader i 20 minutter.


Avkjøl i noen minutter før du serverer kakene varme. Sikt gjerne litt melis på toppen.

Tips: Lag dobbel porsjon, åtte stykker er alt for lite!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar